Deutsche Version Bitte klicken Sie auf die Fahne im Linker Panel English version. Please click on the british flag in the left panel
Groepsfoto op 20 juni 2013 (de viering van ons 45-jarig huwelijksfeest in Vlissingen)

versie 2017-november (Hosted by SLComputers Geldrop)

Jan Vietje, bouwjaar 1946, komt oorspronkelijk uit Nieuw-Buinen. Opgegroeid in den Haag en Voorburg woont Jan na veel omzwervingen, sinds 2000 in Eindhoven.
Sedert 27 oktober 2017 is Jan weduwnaar van Tanja Swaneveld (1947 - 2017)

Tanja stierf, na een langdurig ziekbed aan de directe gevolgen van COPD
Ze leed aan longemfyseem waardoor haar leef-, en bewegingsruimte steeds meer en meer beperkt raakte.


De foto toont haar op de haar kenmerkende eigen wijze/stijl een paar dagen voor haar vrijwillige dood.

We zijn dankbaar voor de extra tijd die haar was gegund, super trots op haar wijze en dappere besluit, maar we missen haar vreselijk.

Klik hier om de powerpointpresentatie bij de crematie te downloaden en te bekijken.

Jan zet de zijdehandel van Tanja voort en blijft actief meehelpen bij het BewonersInitiatief Gildebuurt voor wijkverbetering van de buurt. In die functie is hij nog zeer actief met het moestuinproject. Deze activiteiten leveren veel en heel aardige contacten op. "Tuinieren is namelijk veel meer dan alleen onkruid en groenten. Erg leuk."

Babs heeft de borduuractiviteiten van haar moeder voortgezet en weet die uitstekend te combineren met het maken van prachtige SNUFFELKLEDEN VOOR HONDEN. Klik maar eens op de link.

Samen met Babs en Koert en de kleinkinderen proberen de achterblijvers het wegvallen van Tanja zo gezellig en goed mogelijk in te vullen.