Deutsche Version Bitte klicken Sie auf die Fahne im Linker Panel English version. Please click on the british flag in the left panel

Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Jan Vietje. Ik ben geboren in 1946 in Nieuw-Buinen,opgegroeid in den Haag en Voorburg. Nu woon ik sinds 2000 in Eindhoven. Vanaf 2017 ben ik weduwnaar van Tanja Swaneveld. Één dochter en twee kleinkinderen. Babs, Mika en Noor zijn mijn dierbaarste bezit.
Mijn hobby is genealogie. Deze hobby bedrijf ik sedert 2000 met veel plezier.

Het hoogtepunt voorlopig in dit jaar was de familie reünie op 6 mei 2023. F-Fietjes en V-Vietje uit alle windstreken waren bijeen bij het Boschhuis in TerApel op de grens tussen Groningen, Drenthe en Duitsland.

26 personen hadden zich aangemeld, maar door allerlei oorzaken moest 4 personen verstek laten gaan. Het organisatiecomité (Elke Fietje-e.fietje@web.de -, Mieneke Fietje -mienekefietje@hotmail.com - en en Martine Rademaker -mmrademaker@ziggo.nl -)had zoveel mogelijk mensen benaderd. (ik zelf ok):

Een dikke pluim voor al het werk dat ze hebben verricht !!
Ik mocht een presentatie geven van de website en die presentatie sloeg zichtbaar en voelbaar aan. Iedereen was onder de indruk van de hoeveelheid Fietje's en Vietje's waarvan ze het bestaan amper wisten.

Wereldwijd zijn er namelijk zó'n 550 levende F-en V Vietje die uiteindelijk allemaal afstammen van één gemeenschappelijke voorvader Klaas Jans Vietje (1741 - 1824)
Kijk - na het inloggen natuurlijk - op uw eigen pagina en help om de stamboom actueel te maken/houden.
TOT ZIENS in mei 2024(?) enter>